Spørgsmål og svar

Her har vi samlet nogle almindelige spørgsmål og svar om Hidrasec og diarré.

 

1. Hvad er Hidrasec?

Hidrasec er et skånsomt lægemiddel mod akut diarré, der virker hurtigt og kan købes på apoteket uden recept.

2. Hvad forårsager diarré?

Akut diarré kan skyldes bakterier eller virus, men kan også udløses af andre faktorer som stress og nervøsitet. Virus og bakterier frigør toksiner (en slags giftstoffer), som giver en unormalt stor væskemængde i tarmsystemet. Når væskeomfanget bliver så stort, at tarmen ikke kan optage den store mængde vand, kan løs afføring og vandige diarréer opstå.

3. Hvordan adskiller Hidrasec sig fra andre præparater mod diarré?

Hidrasec virker ved at normalisere væskemængden i tarm- systemet og afføringen uden at påvirke den øvrige tarmfunktion. Du slipper for efterfølgende at blive ramt af eksempelvis forstoppelse.

4. Hvem er Hidrasec beregnet til?

Hidrasec kan anvendes af voksne og børn (fra 15 år), der rammes af akut diarré eller som vil være forberedt i situationer, hvor der er risiko for at akut diarré kan opstå.

5. Hvordan anvendes Hidrasec?

Tag 1 kapsel Hidrasec, med lidt væske, 3 gange dagligt, indtil der har været to normale afføringer. Behandlingen bør ikke overskride 7 dage. Kontakt lægen, hvis du ikke får det bedre i løbet af 3 dage.

6. Kan Hidrasec anvendes til børn?

Hidrasec OTC er godkendt til voksne og børn over 15 år. Det aktive stof findes i andre lande på markedet for receptpligtige pædiatriske medikamenter - dog ikke i Danmark.

7. Kan jeg være tryg ved at anvende et nyt præparat som Hidrasec?

Ja, Hidrasec er godkendt i 68 forskellige lande og til dato har mere end 100 millioner mennesker verden over været i behandling med Hidrasec.

 

 

Bestil materiale Køb Hidrasec

Ved at bruge dette websted accepterer du, at vi bruger cookies i overensstemmelse med vores Cookie policy.

Jeg forstår og accepterer.